Podeli
Obavesti / Pošalji prijatelju
Štampa oglasa
Kod oglasa #8890
Napomena o zaštiti
Act locally to avoid scam
Anonymous payment gateways are very unsafe
Cheques payments are not recommended
Kefir ima neočekivano dobre efekte na celokupni organizam a od davnina je na Kavkazu poznat kao napitak dugovečnosti. Pomaže kod bolesti srca i začepljenja krvnih sudova, reguliše holesterol i šećer u krvi, pomaže kod bolesti želuca i creva, pomaže asmatičarima i obolelim od bronhitisa, pomaže u borbi protiv kandide, pomaže kod psihičkih oboljenja … Ovaj lekoviti napitak čisti telo od nakupljenih toksina i redovnom upotrebom jača imunitet ogranizma.

PAŽNJA!!!: Nemojte kupovati od drugih koji gljive za prodaju čuvaju u zamrzivaču da bi izbegli svakodnevno održavanje i troškove zamene mleka. Postoji velika mogućnost da je takvim gljivama uništena struktura i da neće moći da prave kefir pa ćete posle višestrukih pokušaja uvideti da su takva kefirna zrnca trajno oštećena.

Cena za količinu kefirnih zrnaca od koje svakoga dana možete napraviti 0.5 lit kefira je 850 din (Cena za pravljenje 1l kefira je 1150 din). Šaljem postexpressom na teritoriju cele Srbije (dobićete detaljno uputstvo). Pozovite 064/320-81-41
Još uvek nema komentara. Ulogujte se i budite prvi koji će uneti komentar!
    Morate se registrovati i ulogovati kako bi poslali poruku.