Vlasnik prodaje Stan + garazu; NS

Srbija
Objavljeno 3 godine pre
ID #43386
Kontakt
Vlasnik prodaje Stan + garazu; NS
Srbija,
Objavljeno 3 godine pre

Opis oglasa

Vlasnik prodaje veoma lep, prostran, svetao, funkcionalan stan (uknjizen, bez hipoteka) od 92m² (4 sobe + 2 kupatila), na odlicnoj lokaciji, u kvalitetno napravljenoj zgradi!

Stan se nalazi na 4-tom spratu (od 6 ukupno) u zgradi koja ima lift i napravljena je 2014 od strane renomirane firme. Sastoji se jos od dve (zastakljene) terase, kuhinje, predsoblja (iz kojeg se ulazi u sve sobe i oba kupatila) i kuhinjske ostave. Zahvaljujuci dobroj orijentaciji i velikim staklenim povrsinama odlicno je osvetljen tokom citavog dana. U jednom od kupatila se nalazi tus kabina, dok je u drugom kada za kupanje. Sve spavace sobe su pristojne velicine. BEZ kosina i unutrasnjih stepenica! ! ! U cenu su uracunati svi kuhinjski elementi i bela tehnika (ravna ploca, frizider, masina za sudove, ugradna rerna) - koja je, u stvari, od nerdjajuceg celika).

Zgrada je odlicno pozicionirana tako da je sve (od vrtica, skole, prodavnice, pijace, strogog centra grada, Dunava) na manje od 10min hoda.

Uz stan se prodaje i odlicna, velika (20kvm), sigurna garaza sa rolo vratima (15,000 Evra - nije ukljuceno u cenu). Garaza se NE prodaje zasebno

 

Pošaljite poruku

    Fizičko lice
    Registrovan/a 30. Oct 2020
    Morate biti registrovan član i ulogovati se da bi kontaktirali oglašivača.

    Komentari

    Imate komentar ili javno pitanje? Želite još informacija o oglasu? Upišite komentar... Ulogujte se da bi komentarisali
    Možete upisati komentar isključivo o ovom oglasu.
    Komentari se uređuju.
    Kontakt

    Podaci o Oglašivaču

    Fizičko lice
    Registrovan/a 30.10.2020.

    Lokacija oglasa

    Srbija