Podeli
Obavesti / Pošalji prijatelju
Štampa oglasa
Kod oglasa #42865
Napomena o zaštiti
Act locally to avoid scam
Anonymous payment gateways are very unsafe
Cheques payments are not recommended
Video nadzor I alarm Beograd
Naša usluga podrazumeva besplatan izlazak ovlašćenog lica na lokaciju, pronalaženje najboljeg i najkvalitetnijeg rešenja za Vaš objekat, u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Dajemo garanciju na ugrađene proizvode, renomiranih svetskih proizvođača.
Kontaktirajte nas putem telefona ili mail-a, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku, kako bismo dogovorili saradnju i realizovali dogovoreno.
VAŠA SIGURNOST JE NAŠA OBAVEZA!
Zaštitite Vaš dom izabranim paketom opreme uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Izaberite paket sigurnosne opreme koji Vam najviše odgovara i pozovite nas na Vašu lokaciju.
Svaki neovlašćeni pristup u Vaš objekat biće detektovan alarmnim sistemom, a veza sa monitoring centrom omogućiće brzu reakciju nadležne službe kao i mogućnost video verifikacije konkretnog događaja.
Potpuna zaštita sa monitoringom podrazumeva kombinaciju alarmnog sistema sa sistemom video nadzora koji su direktno povezani sa monitoring centrom.
Preko svog mobilnog uređaja pratite šta se dešava u Vašem domu ili firmi. Instalirajte mobilnu aplikaciju, a zatim ostvarite sigurno povezivanje sa Vašim snimačem video zapisa ili alarmnom centralom.
Na potencijalno ugrožavanje bezbednosti objekta možete biti upozoreni u realnom vremenu.
Vise o nama : http://www.secmont.rs/
Za sve informacije : 061/1624600
Još uvek nema komentara. Ulogujte se i budite prvi koji će uneti komentar!
    Morate se registrovati i ulogovati kako bi poslali poruku.