Podeli
Obavesti / Pošalji prijatelju
Štampa oglasa
Kod oglasa #43726
Napomena o zaštiti
Act locally to avoid scam
Anonymous payment gateways are very unsafe
Cheques payments are not recommended
Naša majka patuljaka, registrirana za TICA, mjehurići, rodila je pet zdravih dječaka. Njihov otac, Buttons, rodom je iz sfinksa. Oba su roditelja izvrsnog zdravlja i nemaju prethodno zdravstveno stanje.

Naših pet dječaka traži svoje zauvijek domove. Nikada nisu bili zatvoreni u kavezu i odgojeni su u aktivnom kućanstvu. Oni su oko ljudi od rođenja. Svi su mačići dobrog zdravlja i razvili su svoje jedinstvene osobnosti.

Mačići su redovito liječeni glistama i nastavit će do sakupljanja.

Upoznajte mačiće:

Dumbo (narančasti ovratnik - zelene oči): bok, ja sam Dumbo. Ja sam najslađi iz grupe. Najdraže aktivnosti su mi pelena i jedenje. Uživam i u igranju s braćom. Kao najveći, ja sam vođa i svi kopiraju ono što radim! Razigran sam mačić i uživam u puno ljubavi.

Lucky (crveni ovratnik - plave oči): bok, ja sam Lucky. Ja sam najslađi iz grupe. Rekao bih da sam najmekši iz grupe i da imam muke. Opet, definitivno najslađa! Uživam igrati se s braćom i drijemati u toplim kutovima. Volim se maziti sa svojim ljudima i igrati se sa svojim igračkama. Nisam najaktivniji, ali svejedno ustajem do nestašluka.

PRODATO - pruge (ljubičaste - plave oči): bok, ja sam pruge. Ja sam najslađi iz grupe. Imenovan sam zbog svog prugastog izgleda; Mislim da me ovo čini jedinstvenom i slatkom. Volim dane provoditi igrajući se s mamom i braćom i trljajući trbuh od svih!

PRODATO - Gizmo (plavi ovratnik - zelene / plave oči): bok, ja sam Gizmo. Ja sam najslađi iz grupe. Najdraže aktivnosti su mi igranje s mojim ljudima i zezanje s braćom. Volim maženje, ali samo povremeno. Volim jesti, ali nemojte me hraniti nakon ponoći!

Ralph (ružičasta sa zvijezdama - plave oči) bok, ja sam Ralph. Ja sam najslađi iz grupe. Kao najmanju, svi me podcjenjuju, ali imam puno osobnosti. Uživam igrati se s braćom i drijemati s Fluffy u toplim uglovima.
Uključuje:
2 cijepljenja;
Mikročip;
Deka s majčinim mirisom
Hrana za nekoliko dana (Royal Canin)
Najdraža igračka
Još uvek nema komentara. Ulogujte se i budite prvi koji će uneti komentar!
    Morate se registrovati i ulogovati kako bi poslali poruku.