Rasipači djubriva A i S serije HMS

Srbija, Južnobački okrug, Novi Sad
Objavljeno 3 godine pre
ID #42937
Kontakt
Rasipači djubriva A i S serije HMS
Srbija, Južnobački okrug, Novi Sad,
Objavljeno 3 godine pre

Opis oglasa

HMS rasipači koji se nalaze u našem prodajnom programu se dele u dve serije: A i S.

Rasipači A serije su proizvedeni kao nošeni (hidraulični) tip i povezani su sa traktorom pomoću sistema kačenja u tri tačke. U ovoj kategoriji se nalaze zapremine od 650, 850, 1000 i 1200 litara. Rasipači se standardno izrađuju sa duplim hidrauličnim sistemom otvaranja. Zahvaljujući hidrauličnom upravljačkom mehanizmu rasipanje đubriva se lako kontroliše iz kabine traktora i tako se izbegava nepotrebno trošenje đubriva. Širina radnog zahvata rasipanja đubriva može biti između 10 i 24m, a ova podešavanja se moraju izvršiti promenom ugla i dužine krilaca na disku u zavisnosti od vrste đubriva. Diskovi i krilca su pocinkovani pa elektrostatski prefarbani. Rezervoar za đubrivo prepolovljen je separatorom u obrnutom V obliku na dnu, a mikser u njemu se nalazi vertikalno i protok đubriva se obezbeđuje neprekidno.

Kao standardna oprema uz rasipače A Serije se isporučuje: kardan, cirada sa arnjevima, jedan set krilaca (10-16 ili 18-24), uputstvo na srpskom jeziku. Opciono je moguće kupiti rasipač sa diskovima i krilcima od INOX-a.

Rasipači S serije sa duplim diskom su proizvedeni kao nošeni i vučeni tip i povezani su sa traktorom pomoću sistema tri tačke ili na poteznicu. U ovoj kategoriji se nalaze zapremine od 900, 1200, 1500, 1800, 2000, 2500, 3000 i 3500 litara. Ovi rasipači se standardno proizvode sa duplim hidrauličnim sistemom otvaranja. Zahvaljujući hidrauličnom upravljačkom mehanizmu rasipanje đubriva se lako vrši iz kabine traktora i tako se izbegava nepotrebno trošenje đubriva. Širina rasipanja đubriva se može kretati između 10 i 36m. Diskovi i krilca kod ovih modela su isključivo od INOX-a. Podešavanje radnog zahvata se obavlja promenom ugla i dužine krila na disku u zavisnosti od vrste đubriva. Rezervoar za đubrivo prepolovljen je separatorom u obrnutom V obliku na dnu, a mikser u njemu se nalazi horizontalno i rotira manjom brzinom. Ovaj mikser nikada ne drobi đubrivo u prah. Na ovaj način je omogućeno da se đubrivo širi na polju na više homogeni način i obezbeđuje se njegova fluidnost.

Kao standardna oprema uz rasipače S Serije se isporučuje: kardan, cirada sa sklopivim arnjevima pomoću makaza, jedan set krilaca (10-16 ili 18-24), prednji blatobrani, saobraćajna signaalizacija, uputstvo na srpskom jeziku. Opciono je moguće poručiti set diskova i krilaca za rani zahvat 26-3 6m, kao i limitator rasipanja.

Svi zainteresovani za poljoprivredne mašine iz naše ponude mogu nas posetiti ili pozvati na:

☎️ 065/900-61-70
☎️ 065/900-72-72

 

Pošaljite poruku

    Pravno lice
    Registrovan/a 24. Jul 2020
    Morate biti registrovan član i ulogovati se da bi kontaktirali oglašivača.

    Komentari

    Imate komentar ili javno pitanje? Želite još informacija o oglasu? Upišite komentar... Ulogujte se da bi komentarisali
    Možete upisati komentar isključivo o ovom oglasu.
    Komentari se uređuju.
    Kontakt

    Podaci o Oglašivaču

    Pravno lice
    Registrovan/a 24.07.2020.

    Lokacija oglasa

    Srbija, Južnobački okrug, Novi Sad
    Augusta Cesarca 18/106