AKCIJA!!! SONOFF POW pametan prekidač !!!

Srbija, Beograd grad, Rakovica
Objavljeno 4 godine pre
ID #39722
1 990 din
AKCIJA!!! SONOFF POW pametan prekidač !!!
Srbija, Beograd grad, Rakovica,
Objavljeno 4 godine pre

Opis oglasa

SONOFF POW pametan prekidač i merač potrošnje struje služi za daljinsko upravljanje i kontrolisanje uređaja kao i praćenje potrošnje energije u Vašem domu. Funkcioniše kao i monitor za napajanje, koji omogućava praćenje 99% ukupne struje, napona i snage na mobilnoj aplikaciji eWeLink u realnom vremenu. Takođe je moguća kontrola napajanja to jest protoka struje za RIG mašine za rudarenje BitCoin-a, Ethereum-a i drugih kriptovaluta.

Kontrola Vašeg električnog potrošača pomoću WIFI kućne mreže (bežični internet) i sa bilo koje tačke u svetu isključite ili isključite strujno kolo. Bilo koji uređaj koji radi na 220V i ne troši više od 16A (3,5KW) : frižider, bojler, grejalica, TV, radio, klima uređaj, računar, rasvetu ili bilo koji uređaj u kući.

Ovaj uređaj pored daljinske kontrole prati kako trenutnu tako i sumarnu potrošnju za period. Možete proveriti potrošnju u određenom intervalu dan, mesec kao i trenutnu potrošnju u realnom vremenu. Moguće je postavljanje tajmera tako da se u određeno vreme uređaj sam uključi ili isklljuči. Moguće je programiranje tajmera sa ponavljanjem, kao i grupisanje raznih uređaja u grupe i kontrola po grupama

Aplikacija je dostupna u Google Play (za Android uređaje) i u APP store (za iOS uređaje). Naziv aplikacije je eWeLink. Uređaj koji želite da kontrolišete (uključujete - isključujete) možete kontrolisati sa bilo koje tačke na planeti, pod uslovom da ste i vi i WiFi Smart Switch povezani na Internet.

Možete da poručite više komada ovog proizvoda, ima ih na stanju.

Korisne informacije kao i uputstvo o korišćenju je dostupno na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=RrO-wws7f3k

Name ]: Sonoff Pow Smart Wifi Switch [ Voltage range ]: 90-250v AC [ Max current ]: 16A [ Max Power ]: 3500W [ Enclosure Dimensions ]: 114*52*32mm [ Color ]: White [ Wireless Frequency ]: 2.4Ghz [ Operating Temperature ]: 0º C-40º C(32° F-104° F) [ Operating Humidity ]: 5%-90%RH, Non-condensing

 

Pošaljite poruku

    Fizičko lice
    Registrovan/a 4. Jun 2019
    Morate biti registrovan član i ulogovati se da bi kontaktirali oglašivača.

    Komentari

    Imate komentar ili javno pitanje? Želite još informacija o oglasu? Upišite komentar... Ulogujte se da bi komentarisali
    Možete upisati komentar isključivo o ovom oglasu.
    Komentari se uređuju.
    1 990 din

    Podaci o Oglašivaču

    Fizičko lice
    Registrovan/a 04.06.2019.

    Lokacija oglasa

    Srbija, Beograd grad, Rakovica
    14. Oktobra 13