Vikendica Ovcar Banja,jezero Medjuvrsje

Srbija, Moravički okrug
Objavljeno 2 godine pre
ID #37847
20 000 €
Vikendica Ovcar Banja,jezero Medjuvrsje
Srbija, Moravički okrug,
Objavljeno 2 godine pre

Opis oglasa

Vikendica ukljizena, vlasnik 1/1, nalazi se dvesta metara od vode. Do vode se moze potokom koji tece na dnu placa ili stepenicama, ima i dok. Plac je 6,2 ari. povrsina vikendice oko 60 kvadrata, sastoji se iz zidanog suterena gde je kuhinja i trpezarija i kupatilo i brvnare na spratu od tvrde gradje, gde su tri prostorije. plus Veranda od 16 kvadrata i terasa ispred trpezarije je 13 kvadrata. nalazi se na pola puta izmedju Vidovskog tunela i tunela kod manastira Jovanje. Okolni vikendasi normalni i kulturni ljudi. Na dnu placa je zidani pomocni objekat od 15 kvadrata, takodje ima jos jedan manji zidani pomocni objekat. Ima parking, vodu(topla, hladna), kanalizaciju i struju.

Vikendica je renovirana polovinom 2018.god. Kompletna prostorija trpezarije, nov pod, insalacije, nove plocice. Kupatilo je kompletno novo: vod. i kanalizacione cevi, struja, beton, izolacija, prozor, vrata, baterije, sanitarija i plocice.
ograda oko placa je u fazi izrade.

Vikendica je vrlo funkcionalna, ali se naravno moze i prepravljati ili dogradjivati, obzirom da je Ovcarsko-Kablarska klisura proglasena za zasticeno dobro prvog reda, gradnja novih vise nije moguca.

Moguca zamena za vozilo ili za nekretninu u Cacku ili Beogradu uz moju ili vasu doplatu.

 

Pošaljite poruku

  Nebojsa
  Unregistered user  Komentari

  Imate komentar ili javno pitanje? Želite još informacija o oglasu? Upišite komentar... Ulogujte se da bi komentarisali
  Možete upisati komentar isključivo o ovom oglasu.
  Komentari se uređuju.
  20 000 €
  Pošaljite poruku

  Podaci o Oglašivaču

  Nebojsa
  Unregistered user

  Lokacija oglasa

  Srbija, Moravički okrug