Podeli
Obavesti / Pošalji prijatelju
Štampa oglasa
Kod oglasa #37847
Napomena o zaštiti
Act locally to avoid scam
Anonymous payment gateways are very unsafe
Cheques payments are not recommended
Vikendica ukljizena, vlasnik 1/1, nalazi se dvesta metara od vode. Do vode se moze potokom koji tece na dnu placa ili stepenicama, ima i dok. Plac je 6,2 ari. povrsina vikendice oko 60 kvadrata, sastoji se iz zidanog suterena gde je kuhinja i trpezarija i kupatilo i brvnare na spratu od tvrde gradje, gde su tri prostorije. plus Veranda od 16 kvadrata i terasa ispred trpezarije je 13 kvadrata. nalazi se na pola puta izmedju Vidovskog tunela i tunela kod manastira Jovanje. Okolni vikendasi normalni i kulturni ljudi. Na dnu placa je zidani pomocni objekat od 15 kvadrata, takodje ima jos jedan manji zidani pomocni objekat. Ima parking, vodu(topla, hladna), kanalizaciju i struju.

Vikendica je renovirana polovinom 2018.god. Kompletna prostorija trpezarije, nov pod, insalacije, nove plocice. Kupatilo je kompletno novo: vod. i kanalizacione cevi, struja, beton, izolacija, prozor, vrata, baterije, sanitarija i plocice.
ograda oko placa je u fazi izrade.

Vikendica je vrlo funkcionalna, ali se naravno moze i prepravljati ili dogradjivati, obzirom da je Ovcarsko-Kablarska klisura proglasena za zasticeno dobro prvog reda, gradnja novih vise nije moguca.

Moguca zamena za vozilo ili za nekretninu u Cacku ili Beogradu uz moju ili vasu doplatu.
Još uvek nema komentara. Ulogujte se i budite prvi koji će uneti komentar!
    Morate se registrovati i ulogovati kako bi poslali poruku.