Postavi oglas BESPLATNO


Share
Obavesti prijatelja Prikaži kao PDF dokument
Print item
Oglas #32530
Kako se zaštititi pri kupovini
Izbegnite prevaru plaćanjem uživo ili na tekući račun, ako je moguće.
Ukoliko niste sigurni u prodavca nemojte mu slati novac da podigne u Pošti, jer tako ne ostaje trag o kupovini. Bolje je uplata na tekući račun ili direktnim kontaktom.
Nemojte kupovati ili prodavati van zemlje. Veoma se teško može naplatiti takva transakcija i izlažete se riziku da budete prevareni, osim ako niste 100% sigurni u to što radite.

Dodatne informacije

Telefon: +381692620990

Trosoban stan, 66.50m2, predsoblje iz koga se ide u sve prostorije, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo sa tuš kabinom i sa prirodnim osvetljenjem, dve terase, na jednu se izlazi iz dnevnog boravka a na drugu iz jedne spavaće sobe . Norveški radijatori, klima, led osvetljenje, jedan deo dnevnog boravka uradjen od prirodnog kamena, kuhinja odvojena od dnevne sankom takodje od prirodnog kamena, sigurnosna vrata.Stan je nov, useljen pre dve godine i opremljen potpuno novim nameštajem. U stanu ostaje kuhinja u kompletu koja je radjena po meri zajedno sa sporetom Gorenje sa ravnom plocom, aspiratorom koji se izvlači po potrebi i uvlači, sve kvalitetno odradjeno. Ostaje ugrađeni kombinovani frizider i sav kupatilski "namestaj"... Dogovor oko cene za polunamešten a može dogovor i oko potpuno nameštenog stana.
Još uvek nema unetih komentara. Logovanje and be first to leave comment!
    Morate se ulogovati ili kreirati novi korisnički profil kako bi kontaktirali oglasivača.
    eXTReMe Tracker

    Femina