Postavi oglas BESPLATNO


Share
Obavesti prijatelja Prikaži kao PDF dokument
Print item
Oglas #22378
Kako se zaštititi pri kupovini
Izbegnite prevaru plaćanjem uživo ili na tekući račun, ako je moguće.
Ukoliko niste sigurni u prodavca nemojte mu slati novac da podigne u Pošti, jer tako ne ostaje trag o kupovini. Bolje je uplata na tekući račun ili direktnim kontaktom.
Nemojte kupovati ili prodavati van zemlje. Veoma se teško može naplatiti takva transakcija i izlažete se riziku da budete prevareni, osim ako niste 100% sigurni u to što radite.

Dodatne informacije

Telefon: 064/83-55-757

Izdaje se opremljen privatan apartman od oko 40kvm u hotelu Vihren Palace sa 4 zvezdice u Banskom u Bugarskoj, koji se nalazi pored ulaza na parking gondole. Lokacija je odlična za skijaše, jer nije potreban prevoz do gondole.
Apartman je tipa stidia, pogodan je za porodicu - dve odrasle osobe i dva deteta, a pristojan je i za 4 odrasle osobe. Sastoji se od velike sobe, kupatila, terase, a sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem i priborom, kao i kuhinjskim uredjajima, jedan francuski ležaj i jednu sofu na razvlačenje namenjenu za dve osobe. Opremljen je LCD TV-om na kome je kablovska televizija (sa dva naša muzička kanala), ima internet WiFi, šporet - dve ringle sa aspiratorom, frižider, mikrotalasnu, toster, bokal za vruću vodu, fen, sto i stolice, itd.
Korišćenje skijašnice hotela je uključeno u cenu.

Apartman je u privatnom vlasništvu, a hotel Vihren Palace sadrži SPA centar sa bazenom (djakuzi, parno kupatilo, tople klupe, itd, pružaju uslugu raznih vrsta masaža), fitnes centar, igraonicu za decu, zatvoreni parking, 4 restorana, frizerski salon, menjačnicu, itd. Napisana cena je isključivo za smeštaj u apartmanu. Sadržaji hotela se dodatno plaćaju, a cenovnik smo napisali na našem web sajtu.
Najbliža prodavnica-supermarket je na oko 70 metara, a u okolini ima više restorana i kafića.

Postoji mogućnost izdavanja tokom cele godine po i više nego pristupačnim cenama.
Napisana cena od 62,5 evra je za 1 osobu za 7 dana, ako bi apartman koristila 4 gosta, u top sezoni (od 20 do 250 evra je 7 dana za 4 osobe).

Posetite web sajt smeštaja za slobodne termine, cenovnik, kao i detaljnije informacije sa fotografijama: www.apartmanbansko.com

PS: Gosti apartmana u trajanju od 7 dana dobijaju poklon pri polasku u Bansko. : -)

Moje pozitivne ocene govore o tome da je oglas ozbiljan, a opis tačan.
Kontaktirajte me porukom na KP, sms ili Viber porukom ili telefonskim pozivom.

Reči zapretragu: apartman Bansko, smeštaj Bansko, izdavanje Bansko, izdavanje stana u Banskom, smeštaj u Banskom, zimovanje Bansko, letovanje, zimovanje smeštaj, apartman povoljno, zimovanje u Bugarskoj, Bansko povoljno, skijanje u Banskom, skijanje u Bugarskoj

www.apartmanbansko.com
Još uvek nema unetih komentara. Logovanje and be first to leave comment!
    Morate se ulogovati ili kreirati novi korisnički profil kako bi kontaktirali oglasivača.
    eXTReMe Tracker

    Femina