Postavi oglas BESPLATNO


Share
Obavesti prijatelja Prikaži kao PDF dokument
Print item
Oglas #22249
Kako se zaštititi pri kupovini
Izbegnite prevaru plaćanjem uživo ili na tekući račun, ako je moguće.
Ukoliko niste sigurni u prodavca nemojte mu slati novac da podigne u Pošti, jer tako ne ostaje trag o kupovini. Bolje je uplata na tekući račun ili direktnim kontaktom.
Nemojte kupovati ili prodavati van zemlje. Veoma se teško može naplatiti takva transakcija i izlažete se riziku da budete prevareni, osim ako niste 100% sigurni u to što radite.

Dodatne informacije

Telefon: 0641707165

Električna motalica je sam hit na tržištu zato sto za razliku od klasične, ručne motalice puni filter za cigaretu u svega par sekundi.Koristi se veoma jednostavno: na metalnu cev navučete praznu cigaretu,stavite duvan u ulaz i držite dugme.Metalna spirala ce nabijati duvan u cigaretu, koja će sama da ispadne kad se napuni.Ukoliko se duvan zaglavi pritisnite drugo dugme koje vrti spiralu unazad i čisti cev.
U paketu se dobija :
- Mašinica,
- Strujni adapter,
- Četkica za čisćenje,
- Uputstvo za upotrebu.
Možete izvršiti uplatu u banci INTEZI ili Post-netom na broj mobilnog, da bi manje platili poštarinu.Nakon uplate šaljem paket Post-expresom,poštarinu plaća kupac. MOLIM KUPCE DA MI DAJU PAK (POŠTANSKI ADRESNI KOD) ZA VAŠU ADRESU RADI LAKŠE I BRŽE OBRADE PODATAKA U POŠTI.Znači od vaše adrese potrebni su mi PAK, ime i prezime, ulica - broj, poštanski broj mesta u kome živite, naziv mesta i broj mobilnog.Bez PAK-a nešaljem robu.
Još uvek nema unetih komentara. Logovanje and be first to leave comment!
    Morate se ulogovati ili kreirati novi korisnički profil kako bi kontaktirali oglasivača.
    eXTReMe Tracker

    Femina