Postavi oglas BESPLATNO


Share
Obavesti prijatelja Prikaži kao PDF dokument
Print item
Oglas #24258
Kako se zaštititi pri kupovini
Izbegnite prevaru plaćanjem uživo ili na tekući račun, ako je moguće.
Ukoliko niste sigurni u prodavca nemojte mu slati novac da podigne u Pošti, jer tako ne ostaje trag o kupovini. Bolje je uplata na tekući račun ili direktnim kontaktom.
Nemojte kupovati ili prodavati van zemlje. Veoma se teško može naplatiti takva transakcija i izlažete se riziku da budete prevareni, osim ako niste 100% sigurni u to što radite.

Dodatne informacije

Telefon: 0641533825

Prodajem 2.0 stan u užem centru Niša Stan je stambenoj zgradi između kliničkog centra i centra grada, iza lutkarskog pozorišta. Zgrada je na odličnoj lokaciji, sve je blizu- supermarket Maxi, Dom zdravlja, Gradska bolnica, osnovna škola Vožd Karađorđe, Gimnazije Stevan Sremac i Bora Stanković, Srednja medicinska škola, park Čair, stadion Radničkio, Medicinski i Filozofski fakultet, 10 min peške od centra.Zgrada je stara gradnja, zidovi su pola metra puna cigla, standardna spratna visina, stan je održavan i ima odličan raspored, komotne sobe, dvostrano orjentisan sever-jug ( dnevna soba i terpezarija gledaju na jug), stan osunčan, topao- bez grejanja zimi temperatura u stanu ne pada ispod 10 stepeni celzijusa, jako je mirno, bez gradske buke. Ima velikih mogućnosti za adaptiranje stana i ugrađivanje opreme za korišćenje solarne energije. Grejanje etažno ili TA. Oko zgrade je veliki parking. Stan je uknjižen. Može zamena za stan u Beogradu.
Vlasnik. Cena 35999e. Nije fiksno. 0641533825
Još uvek nema unetih komentara. Logovanje and be first to leave comment!
    Morate se ulogovati ili kreirati novi korisnički profil kako bi kontaktirali oglasivača.
    eXTReMe Tracker

    Femina