Postavi oglas BESPLATNO


Share
Obavesti prijatelja Prikaži kao PDF dokument
Print item
Oglas #27686
Kako se zaštititi pri kupovini
Izbegnite prevaru plaćanjem uživo ili na tekući račun, ako je moguće.
Ukoliko niste sigurni u prodavca nemojte mu slati novac da podigne u Pošti, jer tako ne ostaje trag o kupovini. Bolje je uplata na tekući račun ili direktnim kontaktom.
Nemojte kupovati ili prodavati van zemlje. Veoma se teško može naplatiti takva transakcija i izlažete se riziku da budete prevareni, osim ako niste 100% sigurni u to što radite.

Dodatne informacije

Përshëndetni të gjithë
I nderuar zoti dhe zonja e gatshme për të bërë një hua. Me një sasi të arsyeshme kapitali për të dhënë kredi private dhe afat të shkurtër prej 1000 deri në 5 milionë euro për të gjithë njerëzit seriozë, të besueshëm dhe të ndershëm në nevojë. Norma ime e interesit është 3% e vlerës totale.
telli.paul1@gmail.com
Još uvek nema unetih komentara. Logovanje and be first to leave comment!
    Morate se ulogovati ili kreirati novi korisnički profil kako bi kontaktirali oglasivača.
    eXTReMe Tracker

    Femina